PDF/EPUB cloudunblock.co ´ Suami Sebelah Rumah ePUB Ý Suami Sebelah Epub /

suami download sebelah mobile rumah ebok Suami Sebelah book Suami Sebelah Rumah MOBIIpada kawan kawan awak? Awak malu nikah dengan saya?” AmarAmar nekad Hati Eryna perlu dicuri sebelum Azlan kembali menagih kasih Kerana itu dia memilih untuk menjadi jiran sebelah rumah isterinya Konon senang dia hendak mengurat dan mengushar Eryna Malangnya bukan Eryna yang jatuh hati tetapi Anis teman serumah isterinya ituSuami sebelah rumah Eryna memanglah pandai mengambil hati Sentiasa berusaha untuk memikatnya Jadi sebelum Amar disambar Anis kawan serumah yang dah terpikat tahap serius tak peduli apa Eryna perlu buat keputusanKedatangan ibu bapa masing masing menim.

Ipada kawan kawan awak? Awak malu nikah dengan saya?” AmarAmar nekad Hati Eryna perlu dicuri sebelum Azlan kembali menagih kasih Kerana itu dia memilih untuk menjadi jiran sebelah rumah isterinya Konon senang dia hendak mengurat dan mengushar Eryna Malangnya bukan Eryna yang jatuh hati tetapi Anis teman serumah isterinya ituSuami sebelah rumah Eryna memanglah pandai mengambil hati Sentiasa berusaha untuk memikatnya Jadi sebelum Amar disambar Anis kawan serumah yang dah terpikat tahap serius tak peduli apa Eryna perlu buat keputusanKedatangan ibu bapa masing masing menim.

PDF/EPUB cloudunblock.co ´ Suami Sebelah Rumah ePUB Ý Suami Sebelah  Epub /

❰Read❯ ➪ Suami Sebelah Rumah Author Ana Sofiya – Cloudunblock.co Disebabkan pengantin lelakinya lari pada hari pernikahan mereka Eryna buat kerja gila Amar doktor nerd anak jiran sebelah rumah dilamarnya“Amar sudi tak awak ambil saya jadi isteri awak? Kita kahwinDisebabkan pengantin lelakinya lari pada hari pernikahan mereka Eryna buat kerja gila Amar doktor nerd anak jiran sebelah rumah dilamarnya“Amar sudi tak awak ambil saya jadi isteri awak? Kita kahwin Boleh?”Tentulah Amar sudi Yang ajak dia menikah itu ialah Eryna gadis idamannya Gadis yang dicintainya sejak sekian lama Gila nak tolak? Namun“Awak saya harap kita rahsiakan dulu tentang kita dah nikah ni daripada pengetahuan orang lain di Kuala Lumpur sana” Eryna“Kenapa? Kenapa orang tak boleh tahu yang kita ni suami isteri? Kenapa perlu dirahsiakan tentang kita dar.

PDF/EPUB cloudunblock.co ´ Suami Sebelah Rumah ePUB Ý Suami Sebelah  Epub /

PDF/EPUB cloudunblock.co ´ Suami Sebelah Rumah ePUB Ý Suami Sebelah Epub /

10 thoughts on “Suami Sebelah Rumah

  1. Kamaliah Kamaliah says:

    PDF/EPUB cloudunblock.co ´ Suami Sebelah Rumah ePUB Ý Suami Sebelah Epub / suami download, sebelah mobile, rumah ebok, Suami Sebelah book, Suami Sebelah Rumah MOBI3 12 saya suka sangat dgn Dr Amarpada awalnya semasa pembacaan saya saya mahu bg 4 tp apabila sampai di hujung2 cerita momentum suda agak berkurangan mungkin kerana ukuran diabeticnya meningkat saya suka pada kedua2 watak wpun pada awalnya agak jelik dgn sikap Erin i think she's too much sket baek Dr Amar bg turun rasa jelik tu cumaaaaaa saya agak off masa transformation dr amar tu dr Nerd ke Mr Hottie kalau dr awal dia Dr Nerd Dr Wani yg kunun vogi de vass tu tergila2kan jgk ke? tu yg a bit confusejalan ceritanya menarik simple dan sweet sedang elok lah utk sy yg sedang dlm proses unwind ni cuma mungkin olahannya ada sikit mengelirukan the switch between both characters n the continuity yg terkdg repetitive mengelirukan saya terkdg


  2. Azizah Azizah says:

    PDF/EPUB cloudunblock.co ´ Suami Sebelah Rumah ePUB Ý Suami Sebelah Epub / suami download, sebelah mobile, rumah ebok, Suami Sebelah book, Suami Sebelah Rumah MOBI2042014Kisah ini berkisar kehidupan rumahtangga yang baru nak bermula antara Amar Eryna Dari mula majlis nikah Eryna Azlan yang tak tertunai sehinggalah ke kisah majlis resepsi Amar ErynaAmar dan Eryna ni rupanya hidup berjiran sejak Amar umur 8 tahun lagi Tapi dari awal mereka tidak pernah sebulu Amar yang nerd dan Eryna yang kasar dan perasan segalanya bagus tu memang selalu membuli Amar Amar bukan lelaki lemah tapi sebab sayang dia sanggup menerima hukuman walaupun bukan salah diaSebenarnya Amar dari awal lagi dah jadi calon menantu Mak Non dan Pak Wan Tambah lagi ibu dan ayah Amar berkawan baik dengan mak abah Eryna Tapi Eryna memang tak pernah pandang pun Amar tu Walaupun Amar seorang doktor tapi Eryna tak pernah nak heran Yang dia dambakan Azlan kekasihnya sejak 8 tahun dulu Tapi sekali Azlan buat onar hantar sms batal nikah setengah jam sebelum majlis Apa lagi?? Mengamuk la Mak Non dan Pak Wan Dalam masa yang sama kebetulan Amar ada d


  3. Nonieღserenity2bliss Nonieღserenity2bliss says:

    PDF/EPUB cloudunblock.co ´ Suami Sebelah Rumah ePUB Ý Suami Sebelah Epub / suami download, sebelah mobile, rumah ebok, Suami Sebelah book, Suami Sebelah Rumah MOBI Announcement before review N nak jual buku ni for RM12 Pada sesiapa yang berminat boleh lar PM Best yang teramat Dari start sampai habis N rasa N macam sengeh jer memanjang baca novel ni Hilang segala stress yang ditanggung pKerana ditinggalkan bakal suami pada hari pernikahan Eryna melamar Doktor Amar seorang jejaka nerd yang dikenali Eryna sejak mereka berusia 8 tahun lagi Eryna tahu Amar meminatinya tapi Amar bukanlah lelaki tastenyaMasakan Amar tidak bersetuju Lamarannya dulu ditolak mentah mentah oleh Eryna Biarlah Eryna melamarnya hanya kerana nak menyelamatkan maruah keluarganya Pandai pandailah dia pikat Eryna apabila mereka bergelar suami isteri nanti Tidak sukar bagi Eryna untuk belajar menyukai Amar Amar melayannya seperti seorang puteri Tapi perkahwinan mereka perlulah dirahsiakan daripada orang


  4. Mai Mai says:

    PDF/EPUB cloudunblock.co ´ Suami Sebelah Rumah ePUB Ý Suami Sebelah Epub / suami download, sebelah mobile, rumah ebok, Suami Sebelah book, Suami Sebelah Rumah MOBILega phewwwSatu lagi buku yg dicari sbb adaptasi tapi tak berkesempatan menonton versi adaptasiCerita yg menarik tapi pembacaan


  5. Harnani Husin Harnani Husin says:

    PDF/EPUB cloudunblock.co ´ Suami Sebelah Rumah ePUB Ý Suami Sebelah Epub / suami download, sebelah mobile, rumah ebok, Suami Sebelah book, Suami Sebelah Rumah MOBICerita ni comel Kisah Eryna Erin dan Dr Amar mereka dah lama kenal dari sekolah rendah lagi mereka berjiran sebelah rumah pun dah lama mereka satu sekolah yang sama keluarga pun dah kenal antara satu sama lain dah macam adik beradik jatapi Erin telah menolak lamaran dari Amar kerana dia dah punyai pilihan sendiri Amar yang dah lama suka pada Erin bermula dari sekolah lagi terpaksa menerima takdir yang lamaran dia dah ditolak oleh orang yang paling dicintai kerana gadis itu memilih orang lain untuk dijadikan suami Kerana Erin telah menolak lamaran Amar ni mak Erin digin dengan dia sebab pilihan suami dia tak berkenan di hati mak Hanya Amar sahaja menantu yang dia nak Sampai masa majlis untuk akad nikah tu terpaksa la Amar pucuk hati bakal mak mertua tak jadi dia untuk terima pilihan Erin Amar pula menerima takdir dengan terpaksa rela hati demi melihat orang yang dic


  6. Yuni Yuni says:

    PDF/EPUB cloudunblock.co ´ Suami Sebelah Rumah ePUB Ý Suami Sebelah Epub / suami download, sebelah mobile, rumah ebok, Suami Sebelah book, Suami Sebelah Rumah MOBIbintangnya dua dah nak dekat2 tiga tak tahu kenapa macam tak berapa masuk dalam jiwa tak sukanya pada Amar Dia kalau dengan isteri sendiri punyalah kira tegas juga tapi kenapa tak boleh tegas dengan doctor wani? masih boleh nak berbincangpadahal wani tu siap announce satu hospital yang diaorang bakal berkahwin amar just jumpa face to face je then beritahu kat nurse situ je what? macam gitu je? kamu jaga tak perasaan isteri kamu tu Amar? Nasib baik Wani tu last2 give up hish


  7. nilam nilam says:

    PDF/EPUB cloudunblock.co ´ Suami Sebelah Rumah ePUB Ý Suami Sebelah Epub / suami download, sebelah mobile, rumah ebok, Suami Sebelah book, Suami Sebelah Rumah MOBICerita Ana Sofiya kali ni agak comelasyik nak tergelak jex mcm novel sebelum ni Tiada Yang Lain buat sy nak nangis jeBestsiapa yang nk baca novel santai ni pilihannyamemang x de rasa nak makan hati dengan watak org jahatBangga menjadi seoran


  8. Faradina Azlin Azahar Faradina Azlin Azahar says:

    PDF/EPUB cloudunblock.co ´ Suami Sebelah Rumah ePUB Ý Suami Sebelah Epub / suami download, sebelah mobile, rumah ebok, Suami Sebelah book, Suami Sebelah Rumah MOBIngeeeee amar and eryna my peberet ahaks suke la kesengalan eryna kecharmingan amar keslumberan iman dan anis suke suke sukesuke moment2 amar nak ngorat isteri dia tue suka part masak nasi ayam hainan suka part pujuk eryna after demam sampe pengsan suka part bulan madu expressssss kat pullman ngeeeeee hahhahaa klako la terasa tyme part2 amar the nerdy jadi amar the heroes kih kih kih dan2 la br nak wat menantu ngan calon suami tp mmg x blh blah dgn kebluran depa tyme nak dpt org baru haila rasa cam nak sekeh dua2 br pueh hati hahhaaakonfliks x banyak sangat and lovey dovey jadi saya suke


  9. Puteri Novella Puteri Novella says:

    PDF/EPUB cloudunblock.co ´ Suami Sebelah Rumah ePUB Ý Suami Sebelah Epub / suami download, sebelah mobile, rumah ebok, Suami Sebelah book, Suami Sebelah Rumah MOBIPada hari pernikahan Eryna pengantin lelaki menghantar mesej untuk putus Bayangkan beberapa jam nak nikah Azlan hantar sms seperti itu Dengan alasan maknya tak merestui hubungan mereka Jika azlan kahwin juga dengn Eryna maka harta satu sen pun tidak akan diberi kepada AzlanYang paling gembira d


  10. Mask D Mask D says:

    PDF/EPUB cloudunblock.co ´ Suami Sebelah Rumah ePUB Ý Suami Sebelah Epub / suami download, sebelah mobile, rumah ebok, Suami Sebelah book, Suami Sebelah Rumah MOBISeperti yang di jangkakan memang tidak menghampakan Five stars untuk kak ana sofiya Amar Eryna memang among the best novel couple Konflik pun tak der ler yg boleh menyakitkan hati otak pembaca cukup hanya menjadi nilai tambah utk cerita yg memang sweet ni parentparents in law yg berjaya mencuri tumpuan Sayang tul cikgu zainon kat menantu nya Amar tu iyer hehehe dan jugak watak sampingan yg menghiburkan yes u read it right MENGHIBURKAN gila aper Dr Wani tu jati diri yg tinggi tahap mahadewa berani declare bakal suami kepada Dr Amar walau di rejek beberapa kali oleh Dr Amar Anis pun memang Dr Amar ni jejaka idaman malaya berebut rebut org yg nak So worth it Tak nak komen lelebih siapa yg belum dapatkan nvel ni get it soon memang worth it


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *